Livrari si retur

CUM SE POT RETURNA PRODUSELE ACHIZITIONATE ONLINE?

Toate produsele comercializate de ALS Power House Concept SRL sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, in baza unei notificari scrise in prealabil. Contactati-ne si solicitati adresa la care trebuie expediat coletul! Produsele vor fi returnate doar printr-o firma de curierat, in conditii bune, cu sigiliul de retur intact, neutillizate, insotite de etichete si de factura. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Firma ALS Power House Concept SRL isi rezerva, conform O.G. 130/2000, dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii. Cum transmit cererea de retur? Trimite-ne un e-mail care sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, contul IBAN in care se vor returna banii, numarul comenzii, numarul de AWB al returului, denumirea produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate. 

CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL RETURULUI SI CINE ACHITA CONTRAVALOAREA RETURULUI? 

Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 14 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul nostru. Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre vanzator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 5 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs! Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

​CUM SE POATE INLOCUI UN PRODUS?

Clientul poate returna produse livrate ce nu ii satisfac asteptarile, spre a fi inlocuite cu altele in termen de 30 de zile, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. Pentru inlocuirea produslui este necesar sa trimiteti prin curier produsul pe care doriti sa il schimbam, pentru a fi receptionat si verificat. Abia apoi putem expedia noul produs comandat. Schimbul nu se poate face in sistem ramburs prin curier, fara verificarea produsului ce urmeaza sa fie schimbat! In cazul in care noul produs solicitat nu este disponibil, vom returna contravaloarea produsului. 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: – Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta – Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta – Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. 
Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR – 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.